Theatershows


DPFC produceert jaarlijks semi-professionele theatershows waarin alle dansleerlingen de mogelijkheid krijgen om eens echt een keer in een groot theater te dansen.
Voor alle dansers een onvergetelijke ervaring en een gepassioneerd evenement waarbij iedereen met echte theaterschmink en mooie kostuums ten tonele verschijnt.

Alle leerlingen van jong tot oud krijgen de kans om vrijwillig met deze shows mee te dansen. De organisatie voor deze shows is enorm complex en vergt dan ook veel voorbereidingstijd.

De dansleerlingen worden maanden van te voren op de hoogte gesteld wanneer de shows zullen plaatsvinden en kunnen vervolgens beslissen of zij wel/niet mee willen dansen. De repetities voor deze theatershows vinden plaats in de reguliere danslessen en de choreografieën worden binnen vier maanden gemaakt.
DPFC maakt haar eigen geluidsmixen in een geluidsstudio en wij zorgen ervoor dat de gehele theatershow passend doorloopt zonder stops. De show zal dus geen minuut vervelen en vliegt aan het publiek voorbij.
Van showdance, kinderdans, streetdance tot tapdance in alle niveaus en in prachtige kostuums staan wij ieder jaar weer met een eigen show op toneel.image/jpeg

DPFC heeft 1000den kostuums in eigen beheer. Afhankelijk van het thema en de dansvorm die een bepaalde choreografie heeft worden de kostuums gepast bij de leerlingen. Uiteindelijk vertrekken we met 100derden dansers naar het theater. Jaarlijks geven wij 4, 6 of zelfs 8 theatershows. Meestal zijn wij te zien in het Isala Theater te Capelle a/d IIssel. Alle licht en techniek plannen komen op tafel, draaiboeken voor wel 80 tot 100 medewerkers zijn klaar, Generale repetities op het podium in het theater om uiteindelijk een fantastische show neer te zetten. DPFC trekt jaarlijks volle zalen en onze kaartverkoop is meestal binnen twee weken volledig uitverkocht.

Deze theaterproducties worden volledig geregisseerd door Sylvia v.d. Groenendaal. Lees verder »
 
Zoeken op deze site:image/jpeg