Navigatie

Klik hier voor alle lessen »

Gym80 »
Bedrijfs FITNESS »
Kinderfitness »
Fitness Zone DPFC »
Jongerenfitness »
DPFC Personal Training »

Bedrijfs FITNESS

Bedrijfsfitness is een uitstekend middel om het personeel en dus ook uw bedrijf gezond te houden.
Investeren in een gezonde en effectieve levensstijl loont, zo blijkt uit onderzoek. Fitte medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek & absent, zitten beter in hun vel en zijn productiever. Bedrijfsfitness bevordert teambuilding en kan tevens aantrekkelijk zijn voor de werknemers in verband met de groepskortingen op de contributie tarieven.

 

image/jpeg      image/jpeg      image/jpeg      image/jpeg

 

Geen mens is hetzelfde en DPFC gelooft er dan ook niet in dat iedereen gebaat is bij eenzelfde type training. Door de diversiteit aan trainingsmogelijkheden is het mogelijk het gehele lichaam op gedegen wijze te trainen en te onderhouden.

DPFC bedrijfsfitness is een uitstekend middel om uw bedrijf op een gezonde manier in beweging te brengen en te houden. DPFC is aangesloten bij Fit!vak en heeft het Keurmerk Fitness, dus een deskundige begeleiding is gegarandeerd.

Naast de professionele aanpak is het de beleving die telt! Wie voor DPFC kiest, kiest voor een omgeving waarin prettig getraind kan worden en waar je met aandacht geholpen wordt je persoonlijke doelen te bereiken. 

 

Wij bieden een op maat gemaakt pakket, voor elk bedrijf, voor elke werknemer.
Wilt u hier meer over weten en uitzoeken wat de beste oplossing zou kunnen zijn voor uw bedrijf? Laat onze vakmensen u dan helpen! Bel of mail ons voor een afspraak en wij komen kosteloos bij u langs!

Informatie
U kunt ons bereiken op het algemene telefoonnummer 010-4557995 en vragen naar S.v.d. Groenendaal of direct mobiel 06-54763756. Mailen kan ook naar sylvia@dpfc.nl

 

image/jpeg