Navigatie

Gym80 »
Bedrijfs FITNESS »
Fitness Zone DPFC »
Jongerenfitness »
DPFC Personal Training »


DPFC Fitness

‘Beweging door het werken met uw lijf geeft u nieuwe energie en inzichten!’

DPFC Gym80 kracht apparatuur


Eenvoud, duidelijkheid, enthousiasme, deskundigheid, familiair, gevarieerd.
 


Fitness
Ons centrum is in het bezit van een prachtige fitness ruimte, voorzien van de meest geavanceerde apparatuur van Gym 80. Apparatuur die bekend staat om zijn duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid!
Naast deze krachtapparatuur van Gym 80 beschikken wij ook over cardio apparatuur zoals computergestuurde loopbanden, steppers, crosstrainers, fietsen en concept roeiers.
Er is een professionele fitnessbegeleider aanwezig die u wegwijs maakt met onze apparatuur en een persoonlijk fitnessprogramma voor u kan samenstellen.

Klik op de afbeelding om
onze folder te openen
 

Veiligheid
Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen in de vrije ruimte en waarom zouden we dat ineens gaan aanpassen. De veiligheid van veel oefeningen heeft dus vooral te maken met de uitvoering van de betreffende oefeningen. Binnen DPFC geloven wij dat die uitvoering (onder toezicht van onze deskundige fitnessinstructeurs) allesbepalend is. Natuurlijk beschikken wij ook over de nodige, kwalitatief zeer goede fitnessapparatuur, maar tevens is er nog volop gelegenheid om met dumbels, fysioballen, bosu’s, tubes, x-co trainers e.d. te trainen.

Geen mens is hetzelfde en DPFC gelooft er dan ook niet in dat iedereen gebaat is bij eenzelfde type training. Door de diversiteit aan trainingsmogelijkheden is het mogelijk het gehele lichaam op gedegen wijze te trainen en te onderhouden. 
 
DPFC Gym80 kracht apparatuur. Lees verder » image/jpeg