Navigatie

Gym »
Dance »
Fitness »
Lesrooster »
Theatershows DPFC »
Foto/Movie Gallery »
Actueel Nieuws »
Online lessen »


Actueel Nieuws

DPFC Summer 2021

Hallo DPFC vrienden,
Dankzij het hoge aantal vaccinaties in NL gaan wij met elkaar de goede kant op richting meer vrijheid. Het is dan ook fantastisch om te mogen melden dat ook DPFC de Corona maatregelen langzaam gaat afbouwen.
De mondkapjes plicht is inmiddels verdwenen, de receptie is weer open voor een drankje en ouders mogen weer binnen wachten op de kinderen. Ook het eenrichtingsverkeer in DPFC gaan wij langzaam afbouwen zodat iedereen ons centrum weer via de voordeur kan verlaten. Alleen bij grote drukte blijft de achteruitgang open zodat iedereen met inachtneming van de 1,5 meter zich veilig door DPFC kan bewegen. Lees verder »

 

Zomerroosters periode 19 juli t/m 29 augustus

 
Klik op onderstaande links voor de zomerroosters:

 

 

Update EXTRA versoepelingen Corona Crisis

Hallo DPFC vrienden,
Het gevoel van dankbaarheid & vrolijkheid was kenmerkend bij het weerzien van alle DPFC vrienden tijdens de herstart van DPFC. Wij zagen vele blije gezichten van onze DPFC vrienden met een bijzonder positieve insteek om weer lekker in beweging te komen. Laten we deze motivatie voort zetten en vast houden!
 
Wij zijn verheugd jullie allemaal te kunnen mededelen dat wij de tweede stap naar ‘het nieuwe DPFC’ kunnen & mogen maken. Ondanks onderstaande nieuwe versoepelingen zal iedereen worden gehouden aan de bekende basisregels. Corona is immers nog niet helemaal verdwenen en nog niet iedereen is gevaccineerd. Lees verder »

 

Lesroosters vanaf 7 juni

Klik hier voor de lesroosters die gelden vanaf 7 juni 2021
 

 

Update Corona Crisis voor klanten per 19 Mei 2021


Hallo DPFC vrienden,
Bij iedere update die wij voor jullie maken komt als eerste het gevoel van dankbaarheid.
Enorme dankbaarheid voor het vertrouwen en de steun die wij van iedereen hebben mogen ontvangen tijdens deze Corona crisis. Mede dankzij jullie is DPFC tot op heden staande gebleven en kunnen wij met de heropening weer gaan opbouwen naar een volledig & veelzijdig aanbod in sport & dans voor iedereen. Lees verder »

 

24 februari DPFC Update: de Corona Crisis

Hallo DPFC vrienden,
Je zou denken dat wij inmiddels wat ervaring hebben opgedaan met de COVID-19 persconferenties, maar elke keer is het toch weer intensief. En elke keer als we het gevoel hebben dat er verruiming kan volgen, lijkt het intensiever. Mede hierdoor waren wij toch een beetje teleurgesteld dat DPFC (nog) niet open mag. Ondanks alle beperkingen hebben wij gelukkig ook wat versoepelingen te horen gekregen. Lees verder »
 

DPFC BUITEN lessen & ZOOM lessen

Hierbij ons nieuwe aangepaste lesrooster voor zowel onze Hoofdvestiging als onze nevenvestiging te Nesselande.
Ingangsdatum 1 maart 2021. Klik HIER voor meer informatie & uitleg hoe je hieraan kunt deelnemen. 

 

ZOOM lessen

Hallo DPFC vrienden!

 

Fit blijven doen we samen!


Zoals u weet wordt de lockdown verlengd met drie weken.

DPFC maakt zich dan ook grote zorgen over de gezondheid, fitheid en vitaliteit van miljoenen Nederlanders die beperkt worden in de mogelijkheden en faciliteiten om hun leefstijl te verbeteren. Cijfers laten zien dat Nederlanders sinds de eerste lockdown steeds minder zijn gaan bewegen en ongezonder zijn gaan leven, met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Artsen en wetenschappers hebben eerder al aangegeven dat overgewicht bij COVID-19 patiënten de kans op een ongunstig ziekteverloop vergroot. Daarom doet het team van DPFC er alles aan om u in beweging te houden op een veilige afstand. Wij plaatsen dagelijks volledige lessen online op ons YouTube kanaal

 

Daarnaast starten wij vanaf maandag 18 Januari 2021 met een Online ZOOM lesrooster.

 

DPFC leden die mee willen doen met ZOOMLESSEN dienen zich eerst aan te melden via welkom@dpfc.nl

 

Deze aanmelding kan met de korte zin: Ik wil graag meedoen met de ZOOM lessen!

 

Vervolgens krijgen jullie een aparte mail met de benodigde INLOG gegevens.

Met deze inlog gegevens kunnen jullie sport en danslessen volgen volgens het rooster in de bijlage. Het is niet mogelijk om het hele DPFC rooster via Zoom aan te bieden dus wij hebben een keuze gemaakt voor 50 verschillende lessen per week.

Afhankelijk van het animo kunnen wij de komende weken nog het e.e.a. aanpassen aan dit Zoom rooster indien nodig.

 

Het is belangrijk om jezelf z.s.m. aan te melden via de mail zodat iedereen in het bezit is van de juiste inlog gegevens.

 

Met deze inlog codes en/of link kan iedereen vervolgens 5 minuten voor aanvang van de les zich aanmelden op ZOOM!

 

In de bijlage staat uitgelegd hoe je dit moet doen 😉

 

Wij hopen op veel deelnemers en heel veel sport & dansplezier!

 

Tot volgende week!

Liefs team DPFC
 

(Klik HIER om de bijlage te openen)

 

Rotterdam 18 December 2020 DPFC Update de Corona Crisis

Hallo DPFC vrienden,
DPFC moet tijdelijk haar deuren sluiten vanaf dinsdag 15-12-2020

Het jaar 2020 gaan wij nooit meer vergeten, de 1,5 meter samenleving en alles wat het Corona virus teweeg heeft gebracht was voor iedereen moeilijk & angstig. Ook voor DPFC en het team was het continu schakelen naar een nieuwe vorm met aanpassingen in maatregelen en trainingsmogelijkheden.
Van binnen naar buiten, van buiten naar binnen, geen volwassen groepslessen, wel volwassen
groepslessen en weer naar online lessen. Maar wij houden vol en geven de moed niet op! Het einde is immers in zicht, het lang verwachte Corona vaccin komt eraan, dus laten wij het met elkaar nog even volhouden.
Lees onze nieuwbsrief »

 

Update DPFC Corona maatregelen va 19-11-2020

Dinsdagavond heeft u waarschijnlijk net als wij gekeken naar de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge. In deze persconferentie werden de berichten van de afgelopen dagen bevestigd:
 
Vanaf donderdag 19 November kunnen wij weer groepslessen gaan geven in DPFC. Wat een feestelijk nieuws! Sporten & dansen in groepslessen is immers een uitlaadklep voor velen in deze lastige tijden.
Vanaf donderdag zal ons normale lesrooster dan ook weer direct van start gaan!

Alle Maatregelen in DPFC blijven echter wel nodig om elkaar te beschermen. De berichten over de verschillende vaccins zijn wat ons betreft hoopvol en geven vertrouwen dat we toewerken naar een situatie zonder COVID-19.

Houd vol & houd vast. Blijf u inzetten voor een veilige sport & dansomgeving!

Lets Go, lets move and stay healthy!
 

Veel plezier in onze groepslessen!

 

Corona Crisis & DPFC Nieuws

 

Ontvang je geen nieuwsbrief? Klik hier om je aan te melden »

 


Meer nieuws? Klik HIER