Navigatie

Nesselande in beweging »
Nieuws »
Kledingvoorschriften »
Lesomschrijvingen »
Lesrooster »
Contributies »


Welkom bij de nieuwe vestiging van DPFC Dance & Gym te Nesselande

DPFC opent haar eigen vestiging in Nesselande vanaf maandag 2 September 2019

 

Via Social Media of wellicht mondeling zult u al iets vernomen hebben over onze eigen vestiging te Nesselande, welke vanaf September haar deuren zal openen voor alle Nesselanders.

Wij zijn super trots en blij dat DPFC  enorm kan uitbreiden in de wijk en dat wij veel meer dans & sportlessen kunnen gaan aanbieden voor iedereen!

 

Ons nieuwe adres is » Groeneweg 34b  3059 LC te Rotterdam Nesselande.

DPFC zal starten op deze nieuwe eigen locatie vanaf maandag 2 September 2019 in een prachtige grote studio!

Er zullen vanaf dat moment ook geen lessen meer worden gegeven op de Toverkunst

 

Rooster

Zie tevens ons lesrooster! Incidentele wijzigingen kunnen voorkomen waardoor wij adviseren om het rooster regelmatig online te raadplegen.

Het nieuwe rooster zal veel uitgebreider zijn, in onze nieuwe eigen studio, met veel diversiteit en meer lesmogelijkheden.

Ook bieden wij verschillende lessen voor volwassenen aan in dans, sport en yoga.

 

Plattegrond

Onze nieuwe locatie bevindt zich middenin de wijk en is niet alleen te bereiken via de Groeneweg zelf.

Vanaf de Laan van Avant-Garde neemt u de afslag naar de Piet Mondriaansingel. Volg deze weg geheel tot het einde, langs de speeltuin vervolgens het bruggetje over en u staat voor het nieuwe DPFC pand.

 
Gratis proefles

Heeft uw zoon of dochter vriendjes en/of vriendinnetjes die ook graag willen dansen bij DPFC in Nesselande?

Dan mogen zij altijd een keer meekomen voor een gratis proefles. Mocht de les waarin uw dochter en/of zoon afgelopen seizoen gedanst heeft veranderd zijn qua tijd of wilt u zelf van les veranderen? Geeft u dit dan door via dit mailadres of bel gerust even naar onze receptie voor overleg op nummer 010-4557995.

Zoals u kunt zien in ons lesrooster bieden wij vanaf September ook volwassen lessen aan. Twijfel niet langer en geef uzelf op voor een gratis proefles!

Omdat wij een nieuwe start gaan maken is het handig om u nu alvast aan te melden voor een gratis proefles naar keuze via het telefoon nummer 010-4557995

 

DPFC zal 12 maanden per jaar zijn geopend

DPFC Nesselande zal vanaf September 2019 het gehele jaar geopend zijn. Ook gedurende alle vakanties ( m.u.v. feestdagen) Gedurende 6 weken zomervakantie en 2 weken kerstvakantie zal er een vakantierooster worden gemaakt.

Gemiste lessen kunnen binnen een periode van 1 maand worden ingehaald.

Voor onze dansleden geldt; In overleg met DPFC zal een vergelijkbare les naar niveau en leeftijd op een ander tijdstip/dag of een andere dansvorm worden aangeboden.

Het inhalen van lessen is alleen mogelijk binnen de looptijd van het lidmaatschap.